Vergaderarrangementen bij het Hoofd-Kantoor

U kunt bij het Hoofd-Kantoor ook terecht voor het huren van vergaderruimtes.Wij hebben twee vergaderruimtes die geschikt zijn voor 8 tot 16 personen.Daarnaast kunt u gebruik maken van een compleet ingerichte trainingsruimte. De vergaderruimtes zijn rustig gelegen en voorzien van verschillende multimedia. U kunt uw bijeenkomst ook aankleden met een lunch- en/of vergaderarrangement met onbeperkt koffie, thee, en water.

Arrangementen

Onbeperkt koffie, thee en water
€17,50 p.p. 

Met dit arrangement kunt u de gehele dag onbeperkt gebruik maken van onze Jura koffiemachine. U heeft keuze uit ons uitgebreide assortiment Pickwick thee. Ook kunt u gebruik maken van ons waterzuiverings-apparaat, die koud water en water op kamertemperatuur serveert.

Lunch
€15,00 p.p.

Als lunch serveren wij diverse belegde broodjes, bolletjes met keuze uit hartig beleg (kaas en/of vleeswaren) of zoet beleg, een gekookt ei, fruitsalade, een glas zuivel of jus d’orange en een Van Dobben kroket. Tijdens de lunch kunt u uiteraard ook gebruikmaken van het onbeperkte koffie-, thee- en waterarrangement, mocht u voor beide arrangementen kiezen.

Trainingsruimte van het Hoofd-kantoor
Boardroom van het hoofd-kantoor

De Boardroom

De Boardroom is sfeervol ingericht en heeft een professionele uitstraling.
De vergaderruimte is voorzien van een HDMI kabel waarmee u gemakkelijk uw presentaties vanaf uw laptop afspeelt op een 55 inch Smart TV
In de ruimte is tevens Wifi, een telefoon en een flipover aanwezig. Ook kunt u gebruik maken van het klimaatbesturingssysteem voor een optimaal klimaat.

De Boardroom bevindt zich op de begane grond en is dus voor iedereen makelijk toegankelijk.

De Boardroom is geschikt voor maximaal 10 personen.

Tarieven: €150,- per dagdeel excl. lunch en onbeperkt koffie, thee en water.

Mocht u met een grote groep willen vergaderen, dan bestaat er de mogelijkheid om de wand tussen het trainingslokaal en de boardroom te verwijderen waardoor er een grote ruimte ontstaat waarin plek is voor 20 personen. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. 

De Forestroom

De Forestroom is een kleinere vergaderruimte voor een gezelschap tot 8 personen. De Forestroom beschikt over een flipover en bevindt zich op de begane grond en is dus voor iedereen makkelijk toegankelijk. 

De Forestroom is geschikt voor maximaal 8 personen.

Tarieven*: €100,-  per dagdeel excl. lunch en onbeperkt koffie, thee en water.

* Onze huurders kunnen de Forestroom kosteloos reserveren bij de receptie

forestroom
Neem contact met ons op

Wij zijn momenteel niet aanwezig. Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact me u op.