Over het Hoofd-Kantoor

Een gezellig bedrijfsverzamelgebouw

Het Hoofd-Kantoor is een inspirerend  en gezellig bedrijfsverzamelgebouw aan de Hoofdvaart in Hoofddorp.

Het Hoofd-Kantoor verhuurt passende kantoorruimte in Hoofddorp voor enthousiaste ondernemers. Ons pand biedt ruimte voor maximaal 20 huurders, zodat iedereen elkaar persoonlijk leert kennen en wij onze kwaliteit kunnen waarborgen. Daarnaast staat kennisoverdracht tussen de verschillende hurende bedrijven bij ons hoog in het vaandel. Veel hurende bedrijven werken met elkaar samen en helpen elkaar zo verder!

Het Hoofd-Kantoor is erg centraal gelegen in Hoofddorp. Wij zitten op slechts vijf minuten van het centrum van Hoofddorp, vijftien minuten van Schiphol en twintig minuten van centrum Amsterdam. Ook Hoofddorp centraal station ligt op tien minuten rijden met de auto of u pakt eenvoudig de bus aan de Hoofdvaart naar het centraalstation.

725m2 representatieve kantoorruimte

Het Hoofd-Kantoor heeft in totaal ongeveer 725m2 kantoorruimte beschikbaar. De kantoorruimtes variëren van 20m2 tot 40m2. De standaard kantoorruimtes zijn 20m2 en geschikt voor twee personen, maar meer ruimte huren is natuurlijk nooit een probleem. U kunt de kantoorruimtes geheel naar eigen smaak inrichten, maar het is ook mogelijk om standaard meubilair te huren van het Hoofd-Kantoor.  

In het bedrijfsverzamelgebouw zijn tevens een vergaderruimte en een trainingsruimte beschikbaar met bijbehorende ICT- en presentatie voorzieningen. Voor alle faciliteiten kunt u kijken op onze faciliteiten pagina.

Op zoek naar een kantoorruimte in Hoofddorp?

Op zoek naar kantoorruimte in Hoofddorp en interesse in Het Hoofd-Kantoor? Vertel ons uw wensen en wij vertellen u over de mogelijkheden bij het Hoofd-Kantoor. U kunt de kantoorruimtes van het Hoofd-Kantoor in Hoofddorp, natuurlijk vrijblijvend, komen bekijken.

Wilt u meer informatie over de beschikbare ruimtes en tarieven? Neem contact met ons op via 023-5179200 of via de contactpagina

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Neem contact met ons op

Algemene informatie

Neem contact met ons op

Wij zijn momenteel niet aanwezig. Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact me u op.