Trainingsruimte

Trainingsruimte

Ook voor trainingen kunt u bij Het Hoofd-Kantoor terecht. Wij hebben een volledig ingerichte trainings-lokaal beschikbaar.

In deze ruimte kunnen 4 tot 10 deelnemers plaatsnemen. In overleg is het ook mogelijk een ruimte te creëren voor meer personen.

Het trainingslokaal is uitgerust met diverse stopcontacten, WiFi, een groot beeldscherm met een HDMI kabel, een flipover met stiften en een whiteboard. Dit creëert de perfecte ruimte om cursisten op te leiden of om presentaties te geven.

Lunchruimte

LUNCHRUIMTE

Het Hoofd-Kantoor beschikt over een gezellige lunchruimte waar al onze gasten van harte welkom zijn. Wij geloven dat samen eten een goede band schept tussen verschillende bedrijven. Soms levert het ook new business of bijzondere samenwerkingen op. Een win/win situatie dus!

GRATIS WIFI

GRATIS WIFI

Het Hoofd-Kantoor biedt u gratis WiFi aan op de begane grond. Handig voor aanvang van uw afspraak of tijdens een bespreking.

DUURZAAM WERKEN

DUURZAAM WERKEN

In 2011 zijn een nieuwe topkoeling en verwarmingsinstallatie met centrale computerbesturing in het pand 

geïnstalleerd. Het doel hiervan is vermindering van het energieverbruik en milieubewuster werken. En dit doel hebben wij bereikt! Het pand beschikt over een EPA-U label klasse A, dat staat voor een energiezuinig gebouw.

Parkeergelegenheid

PARKEERGELEGENHEID

Het Hoofd-Kantoor beschikt over een eigen parkeerterrein, waar u een parkeerplek kunt huren. Maakt u geen gebruik van een auto? Dan is het Hoofd-Kantoor ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets.

VERGADERRUIMTES

VERGADERRUIMTEs

Bedrijfsverzamelgebouw Het Hoofd-Kantoor biedt vergaderruimtes welke volledig zijn ingericht en voorzien van alle benodigde hulpmiddelen voor een efficiënte en prettige vergadering van 6 tot 20 personen.
Bij onze receptie kunt u de beschikbaarheid opvragen en de ruimte reserveren.
Wij hebben momenteel drie vergaderruimtes op de begane grond:
– The Boardroom,*
– The Forestroom,
– De Trainingsruimte. *
Op deze manier wordt vergaderen een stuk prettiger in een goede combinatie van sfeer en efficiency!
De vergaderruimtes zijn voorzien van een flipover en WiFi. Ook kunt u gebruik maken van het klimaatbestuuringssysteem voor een optimaal klimaat. The Boardroom en de Trainingsruimte zijn tevens ook voorzien van een scherm waarop presentaties gegeven kunnen worden
The Forestroom, Trainingsruimte en Boardroom bevinden zich op de begane grond en is dus voor iedereen makkelijk toegankelijk.
* Huurders kunnen deze ruimte tegen een kleine vergoeding reserveren

VIRTUAL OFFICE

VIRTUAL OFFICE

Bij Het Hoofd-Kantoor bieden wij ook een post- en telefonieservice aan. Dit houdt in dat wij uw post ontvangen en/of uw telefoon aannemen.

De post die wij ontvangen zullen wij, als u dat wenst, elke week opsturen. Grote en kleine pakketten bewaren wij in onze opslagruimte, zodat u ze kunt ophalen wanneer u wilt, of het wordt één keer per week opgestuurd naar een adres naar keuze.

Het virtual office concept is perfect voor zzp’ers en net beginnende ondernemers. Zo kunt u focussen op wat voor u echt belangrijk is. Wij zorgen voor uw post.

Vanaf €100,00 per maand

Schoonmaak service

Schoonmaakservice

Wij hechten veel waarde aan een schoon en fris kantoor. Het Hoofd-Kantoor heeft daarom zelf schoonmaakpersoneel in dienst. Het pand wordt iedere dag vanaf 17:00 schoongemaakt. Als huurder kunt u ook gebruik maken van deze extra service voor uw kantoorruimte. Hier vragen wij een kleine bijdrage voor.

FACILITAIRE VOORZIENINGEN OP ELKE VERDIEPING

FACILITAIRE VOORZIENINGEN OP ELKE VERDIEPING

Op elke verdieping van het Hoofd-Kantoor zijn facilitaire voorzieningen aanwezig, zoals toiletten en een pantry met koelkast, waterkoker en vaatwasser. De sanitaire faciliteiten worden dagelijks schoongemaakt.

VERGADERARRANGEMENTEN

VERGADER ARRANGEMENTEN

U kunt bij het Hoofd-Kantoor ook terecht voor het huren van vergaderruimtes.

Wij hebben twee vergaderruimtes die geschikt zijn voor 8 tot 16 personen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een compleet ingerichte trainingsruimte.

U kunt uw bijeenkomst aankleden met een lunch- en/of vergaderarrangement met onbeperkt koffie, thee, en water.

Klik hier voor meer informatie over de vergader arrangementen!

Neem contact met ons op

Wij zijn momenteel niet aanwezig. Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact me u op.